To je hrůza co lidi chválej!

Dneska moc hodná asi nebudu. Rozhodla jsem se zkritizovat televizní show Tvoje tvář má známý hlas.
Protože jsem metalová blogerka zkritizuji jen ta nejhorší vystoupení která se tvrdší hudby týkají.No dobře začnu chválou. jedinou co tu dnes umístím! Hned v prvním dílu se ukázala Marta Jandová jako Alice Cooper. Ona jako rockerka s tím neměla nijak velké potíže krom protažení koutků dolů.  Když jsem to v ukázkách viděla řekla jsem si co tam proboha Cooper dělá! Nebýt bilišíších záběrů a oslovení Marto měla bych za to, že je to originál.
Tím chvála ovšem končí. Dále bylo možno vidět Romana Vojtka jako Bon Joviho. No chraplák zapoměl ve výtahu a zaspíval si to popově jak je asi zvyklý. Chápu, ve výšce běžně asi nezpívá i tak to bylo odporné! Navíc v klipu lítaly všichni.
Pak tu byl "rapující" Miroslav Etcner jao Kiss. Bylo to všechno jen né pěvecké vystoupení. I tak mu musím smeknout poklonu- v těch botech bych si obě nohy zlomila!
Pak tu byl zase Roman Vojtek v roli metalisty. Tentokrát prasil Jamese Hetfielda z Metallicy! Vše na vystoupení bylo špatně! Od blbé kytary po odporné vyřvané pazvuky někým odvážně nazvané zpěv. 
A to pro mě nejhorší na konec.  Včera vystoupila Markéta Procházková jako Axl Rose z Guns n roses. Pro mě jako mega fanynku to byla málem smrt. Zvlášť když to v "hodnocení" chválily. I když Ledecký prohlásil, že byl na koncertě! Nevím asi tam zapoměl uši a oči nebo nevím! Pohyby katastrofa! Zpěv hrůza a děs! Po vystoupení jsem málem plakala! Markéta měla super oblečení a tím to končilo. "Slashovi" daly špatnou kytaru. Markéta skoro z vědší vědšiny stála téměř poklidně u mikrofonu místo toho aby se proběhla po pódiu! No a ještě se "zapoměla" oholit jelikož na videu strvniště nebylo!

Co na to říkáte vy?

Komentáře

  1. Hezký jsi to shrnula. Upřímně na tu soutěž koukám jen kvůli Máte a Etzlerovi. První je boží a ať zpívá cokoliv, prostě umí a dá tomu jak pěvecký výkon, tak i herectví. Meatloaf byl taky perfektní. A Cooper, to je bůh. No a Mirek, ten není velkej zpěvák, ale je hodně lidskej, snaží se a dává do toho všechno. Vojtka radši neokomentuji. Nemám ho rád a v soutěži je ubohej:D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky