Zvuky kytar #2

Tak bylo to tu nedávno, ale mám vám co říct...
Mou lásku ke kytarovým rifům a zvukům bubnů už znáte tak nic nemusím vysvětlovat.
První pecku kterou tu umístím je od stejné kapely jako minule, tudíž od Matahari. Má láska k tomuto singlu z jejich aktuální nové desky Kod karmy je také to, že zde můžete slyšet krom hlasu zpěvačky Žántí i hlas Honzy Toužimského. Spojení těchto dvou hlasů znám už z RockOpery Praha a je to famózní! Však posuďte sami.
















Další pecka je také poměrně čerstvá. Podle mě je trochu škoda, že tato zpěvačka udělala někdy v osmdesátém šestém roce velkou chybu při volbě kariéry a tím myslím to ,že odešla z Arakainů. Ano tušíte správně je to zlatá slavice Lucie Bílá. Je to titulní písen jejího nového alba a zároveň její pravé jméno- Hana. Je to sice možná trochu popovější, ale moc se mi to líbí a co vám?

















No a s Lucií se setkáme i v další mé lásce a ukázce. tentokrát v tom, ale nebude sama ale s výše zmíněným Arakainem a Honzou Toužimským. Ve videoklipu se objeví i má velká láska Harley Davidson Street Glide po kterém velice toužím. Autorem písně jsou dva Honzové- jeden Macků (text) a druhý Toužimský (hudba). Tak si ho užijte.

Když už jsme u toho Honzy Macků tak přidám další písen s jeho textem i hlasem. Někteří asi tušíte, že půjde o DYMYTRY kde tento zpěvák pod maskou a přezdívkou Protheus zpívá. Pecka je z jejich A-G-R-O-N-A-U-T ALBA vydaného letos v březnu ku příležitosti společného turné s Arakainy. Pecka nese jméno Nahrabat.
















No a poslední ukázka není z českých hájů ale je od kapely Nightwish. Je to asi jedna z nejlepších verzí Fantoma opery. Zamilovala jsem se ted jak do kapely tak do muzikálu tak vám to tu prostě musím dát!
















No a to je pro dnešek asi vše ta zase příště až budu mít co hudebního sdělit.

Komentáře

Oblíbené příspěvky