Největší chyby v rock'n'rollu #1 Mötley Crüe

Takže, na úvod vám povím co na vás chystám a musím říct, že pro mě je to dost Zajímavé.  No, ale to hlavní o čem budu psát, a i když Věříš ve Vaše čtecí schopnosti, budou chyby mých oblíbených rockových aktérů. Mezi chyby nepočítám takový drogy jelikož díky nim se často i proslavily a to, že si jimi kurvily život, pokud je to třeba nezabilo, a to je jejich věc!

Rozebírat budu ne kapelu ale album což sice z kapelou fakt hodně souvisí, ale to nevadí. Největší chyba tohoto alba je jak jeho jméno a interpret. Nechápete? Pokud  nejste extra fanoušek Mötley Crüe nemusíte vědět, že  Vince nemýlím s kapelou pět let . V té době kapela udělala kritiky celkem milovaného,  chcete li chválené, lidmi ovšem velice špatně brány. Tady je ten zakopaný pes a největší chyba - Album vydala skupina Mötley Crüe a dala mu stejné jméno!
zdroj: http://cdn-s3.allmusic.com/release-covers/500/0000/999/0000999924.jpg
Kdyby se ve studiu uvažovalo o tom  co to udělá s lidmi když jim naservíruje sympatického chlápka co má nádherný chraplák  místo uječeného  Vince Nela který je prostě jediný Mötley Crüe na trh by prostě nástupce Dr.Feelgood nevyšel! Kapela fakt měla skončit po tom co se rozešla s Vincem. Mötley Crüe je super album , ale není to Mötley Crüe z osmdesátých let, ale Mötley Crüe z devadesátých!
Změna zvuku byla přínosem takže fakt nevím proč, když už pak musely přijmout zpátky umečeného Vince, si Corabiho nenachali jako druhého kytaristu? Zvuk je mnohem zajímavější a plnější!  Jasně, od původního osmdesátkového zvuku se dost lišíření,  pro ty pozdější roky by byl ovšem lepší než li zvuk Generation Swinea dalších pokusů o alba! Těmito chybami se zabývat nebudu protože to souvisí s touto chybou.
Závěrem je, že největší chybou bylo, že po mediálním neúspěchu, vyhodili Johna Corabiho který byl to nejlepší co kapelu potkalo! Pochopila bych to kdyby v se v jejich organismu nacházeli drogy, ale lidi oni tu volovinu udělali ve střízlivém stavu! Za pomoci totálně idiotského producenta následující desky který skupinu prakticky rozložil ze vnitř! O tom se rozepisovat nebudu,  přečtěte si The Dirt nebo si počkejte až se dodělá ten hodně dlouho chystaný biografický film. 

No jako názor si udělejte sami pokud toto album neznáte. U ukázky si zkuste odmyslet to jméno Mötley Crüe a soustřeďte se na to jak to zní, co je u hudby nejdůležitější, ne?

Komentáře

Oblíbené příspěvky